Om

Om kennelen

 

Nuthatch er oversat til dansk en spætmejse, og dem har vi, som nærmeste nabo til Lisbjergskoven nord for Århus, rigtig mange af i vores have - heraf navnet Kennel Nuthatch.

 

Hos os bor 2 stribede katte, 3 flatcoatede retrievere og 2 labrador retrievere. Vores hunde er rigtig dejlige familiehunde, som samtidig bruges på markprøve og jagt.

 

Vi er medlem af Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klub.

 

 

Lidt historie...

Vores liv gik i hundene da vi i 2004 fik flatten Jack. Lisa er vokset op med flatcoated retrievere, så selvfølgelig skulle vi have sådan en som familie og jagthund. Jack er en fantastisk hund på sin helt egen måde, og nok den eneste hund i Østjylland, som har gået på ikke mindre end 7 lydighedshold. Jack har en kuldsøster som er Dansk Brugs Champion, så det er ikke hans gener som fejler noget, men snarer hans mennesker som har fejlet.

 

I 2006 kom Pila til, hun er Lisas labrador. Pila er en FT-labrador med engelske aner og samtidig en rigtig on-off hund. Der hjemme er hun den største "hyggefis" der findes, men når fløjten findes frem og der skal trænes på prøve eller jagt, er hun tændt på et splitsekundt. Pila elsker at arbejde og med hende har vi lært uvurderligt meget om træning af en hund til markprøve.

 

Et halvt år efter at Lisa fik Pila ville Kent ikke være tilskuer mere til alt det spændende. Kent fik en flat tæve efter Jacks dygtige søster og sammen elsker de at træne, nok mere end det at gå på prøve.

 

I efteråret 2009 fik Pila sit første kuld hvalpe - "Blue Sky" kuldet og herfra beholdte vi tæven Mayo. Mayo er en sand humørbombe som ikke går af vejen for en udfordring.

Flatten Esther er siden kommet til fra Kennel Munkhaven.

Medlem af:

Copyright © All Rights Reserved